22.34

mest bara taggad (övertaggad?) på allting. Tycker om folk osv. Tänker dessutom på skånska, kanske inte så charmigt men ska sova över det hoppas jag.  (livet leker och Elin G steker)


igår:Han var bra. Får rysningar ungefär. Han spelade nya låtar och verkar vara på g. Efter tjugo år bara, men det är okej.


sensommar/konsertkvällvar på Bo Kaspers i fredags och avslutade kvällen med fika på nybrogatan. Igår kväll/natt såg jag och Pelan på Paradiset och det är nog bara vi som kan uppskatta den filmen efter att ha sett den nästintill tusen gånger. Jag vill ha nya kläder och i brist på butikers utbud som faller mig i smaken letar jag igenom påsar med gammalt utrensat. Helt okej.


en skata har tagit på sig ansvaret för min väckning tror jag

Har varit ute och sprungit samt belönat mig med glass och torron. (och fixat detsamma till min sjuke bror)
Vad hände med mina varannandaglöpningsvanor som jag påbörjade i spanien?
 

ikväll var sommarlovets sista kväll och imorgon börjar jag tvåan.


 
och det har varit en sådan bra sommar och lovet kunde nog inte slutat mycket bättre.


09.16

lyssnar på Christian Walz Wonderchild och morgonfikar med byggarbetarna. McDonalds har höjd priset på vanligt kaffe med 2 kr. Och man får inte ens påtår!

för några dagar sedan och för några månader sedan

kom på att vi passerade korsningen där vi en natt i maj fick frågan "ska ni observera något?". Kul på nåt vis.


("Er kompis, är det han med glasögonen?")

stockholms central 08.10

way out west.
vi bodde i en lägenhet hos så snälla människor, helt perfekt. Denna bild är lånad från Vendela. (hoppas det är okej)Edward sharpe and the magnetic zeros, Fleet foxes, Thåström.... så bra!

hur dunkade mitt hjärta när jag plötsligt såg mer än halva Noah and the whale stå mitt på festivalområdet och bara chilla? (dunkade det överhuvudtaget?)

Göteborgs domkyrka. Me and my army.

frukost på bengans, loppisfynda, åka spårvagn, åka hem. Förlåt om jag är fåordig men jag vet inte vad jag ska skriva, jag kan nog leva på den här göteborgsvistelsen ett tag framöver.

tisdagVara hos Elin hela dagen och rensa kläder och klippa lite och äta hamburgare och pizza och chilla lite spontant i gräset en stund. Fly lite och se gladaste kramen utanför ica och få solen i ögonen och träffa bästa människor och äta vindruvor på en filt med halva fransar. Se solen gå ner och stjärnorna komma fram och månen sken så starkt att det blev skuggor. Sedan tyckte till och med myggen att det blev kallt och flög hem och gömde sig. Jag är så glad att jag har er.


hääärligt väder! (lite yrrol)strömmen gick precis och visst är det lite mysigt med regn och åska men jag skulle ju stryka hallå. Håller på att packa och försöker undvika att röra till allt för mycket i mina nyrensade lådor med noggrant vikta kläder. Kaffe. (nej juste för kaffebryggaren behöver ström.)

vänta på solen dricka kaffe se på folk promenera hitta hem rensa lådor lokalisera se på film ta det lugnt sova över träffa bror skriva upp festival längta längta sova nu.

andalusienen vecka med mamma och pappa i spanien. Igår träffade jag Elin, vi tog del av pridefestivalen och satt på kulturhusets tak hela kvällen och tittade på folk. Idag har jag ätit chokladbollar och druckit te med Vendela och imorgon ska vi picknicka och bada.

i en toalettkö / på någon slags fest på ett tak

"Det är ingen slump att kärlek heter kärlek. Kär lek, man blir kär i en lek. Som ett spel. Man ger sig in i leken, spelar spelet, och förr eller senare blir det game over. Och det gör väldigt ont."

hola chica
gör mest ingenting om dagarna men blir icke förtråkad av det. Mor och far underhåller mig, dock främst far. Idag hällde han ut en halv flaska med solkräm på min rygg. Jaa, jag blir ju inte bränd i alla fall. För att tillägga ytterligare bravad, var det första han gjorde när vi kom hit att bryta av nyckeln till rummet. Nog om honom. Jag saknar min bror lite och för er som inte vet har jag klippt mig.

puss

RSS 2.0