hej.Hittade precis kameran på pappas dator. Glad tjej. God natt.

en stund på jordenuppdatering. Jag har haft göteborgsbesök i några dagar och vi har badat och cyklat och sett på film och promenerat och köpt skor och varit i stan och ätit glass och sådär. Närmsta veckan tänker jag mest ägna åt att läsa och sola och bada. Hoppas ni har det bra. Det har jag.

vill inte gå på återträff och återträffa dig

fast återträffar är något av det bästa jag vet och i veckan har jag först träffat Vendela och Amanda och sedan Elin och imorgon kommer Nina och det är bäst och sedan finns det många andra som jag vill återträffa och kommer att få återträffa och kommer inte återträffa.


små citroner gula

anledningen till att det varit dött här ett tag är kortfattat för att jag varit i Italien. Man skulle också kunna säga att jag sett massa citronträd, ätit frukost på takterasser med havsutsikt, hälsat på söta gubbar, ätit för mycket mat, upplevt, kollat på gamlingar som spelar boule, fotograferat tvättlinor, doppat mandelskorpor i vin, varit på bästa fiskrestaurangen (sett ett hummerliknande djur fiskas upp ur ett akvarie för att möta en ganska brutal död), tagit turistbilder vid ett torn i Pisa, varit inne i massa häftiga och mindre häftiga kyrkor, vandrat, suttit på Zlatans plats i AC Milans omklädningsrum, sett dopfuntet som Leonardo da Vinci troligtvis är döpt i, åkt bil på landsväger mellan kullar och vinodlingar, ätit hemmagjord pasta och pesto(bäst var gnochigumman som sjöng så fint), varit i små byar, suttit i gräset och lyssnat på Paul Simon (fått höra The sound of Silence live!), träffat en get och ätit ost osv osv osv.hej då.Utkast: Juli 2, 2011

"Sportdryck, SPORTDRYCK!"

"Kasta!!"

Jag tvekade lite, men sedan kastade jag. Han måste blivit rätt så kladdig men får faktiskt skylla sig själv. Dagens något spontana eftermiddagssyssla blev alltså till att dela ut dricka till förbipasserande löpare. Ganska kul faktiskt, men jag tyckte synd om de som sprang. Trettio grader och sol och ett varv runt sjön.

Just nu sitter jag och filurar med lite musik, upptäckte att mp3:n jag panikköpte då min gamla raserat inte rymmer så mycket musik som jag vill att den ska, speciellt inte nu när jag hittat massa ny musik på brors dator. Så småningom ska jag köpa en bra musikspelare.
 
Vill åka till Italien nu.

Puss


nyponet

Hälsade Stockholm god morgon från ett tak på tjugonde våningen, såg stadshuset och kaknästornet, en mängd hustak och himlen var sådär disig och molnig men morgonsolen sken ändå igenom och värmde litegrann. Det var sista dagen på jobbet och nu ska jag bara bara bara njuta av sommaren och göra ingenting och allting. Tänkte ta en sväng till Toscana faktiskt.

puss.


RSS 2.0