"ska ni observera något?"En dag var jag i stan med Elin och när vi hade spenderat lite pengar på nödvändigheter begav vi oss till Elins systers lägenhet där golvet i köket var rutigt och kylskåpet var täckt av urklippta tidningsbokstäver och foton och lappar. När Emelie kom hem såg vi på Sunes sommar och drack cola med pressad lime i. För omväxlings skull hade jag bara åtta minuters resa till jobbet dagen därpå, men jag var inte piggare för det men det gör inget för vi hade en mysig kväll.En annan dag träffade jag Vendela både innan och efter middagen. Innan middagen promenerade vi lite och så och efter middagen fick jag cykelskjuts, vi blev omcyklade av en trevlig pojke och såg en kråka falla ner från ett hustak och (ganska tragiskt) dö.En tredje dag har jag överkonsumerat kaffe, sett på fotbolls-vm på ett kontor och tränat och nästan överhettats. Samt pratat med studenter, besiktat lägenheter och visat källarförråd.

Det lite sämre med dessa dagar är att jag har åkt hemmåfrån tidigt och inte kunnat vara ute om dagarna. Det braiga med dessa dagar är att det har blivit sommar på riktigt riktigt.


och så blev det midsommarafton. visst att det inte var sommarvärme, men det regnade inte på hela dagenBesökte Skansen precis som x antal andra människor, såg på elefanter, musikanter, björnar och små grodor. Åt jordgubbar och såg himlen mörkna och ljusna igen med en vän.

Och vet ni vad? Idag har jag övningskört och jag kan både stå still i backe, backa och köra om stillastående fordon.

Puss och kram.

jag har sommarlov och är lite upptagen om dagarna.söndag: På kvällen tog jag för andra gången på mindre än en vecka tåget hela vägen till Österskär. Det regnade och vi grillade hos Nisse, åt chokladbananer, lyssnade på blues och gosade med en hund som vi låtsades hette Berit. Och på dagen körde jag faktiskt bil!

måndag: Mitt jobb är inte så jobbigt, det jobbiga är att gå upp tidigt på morgonen men i övrigt går det fint. Jag och Elin satt i en mysig källare i gamla stan och fikade länge länge och när vi kom upp på gatan igen var det sol och inte alls kallt trots att det var kväll.tisdag: Åkte fram och tillbaka till studentbostäder i Nacka och slutade som vanligt tidigare. När jag kom hem cyklade jag till en annan Elin. Vi tog en springtur, det var sol när vi började och slutade, men mestadelen av tiden spöregnade det och vi var helt dyngsura när vi kom tillbaka. Jag lånade torra kläder av Elin och gjorde fika till oss. Och där under fikastunden kom vi in på ämnet skateboard och det visade sig att Elin hade en sådan, vilken jag sedan satte fast på pakethållaren och cyklade hem med.


Bra da'r

i wanna be you i wanna be you i wanna be you you you

igår hyrde jag en film som jag sedan kom att jag redan sett och idag har jag storstädat mitt rum och väntat på att något ska hända. Imorgon ska jag nog köra bil för allra första gången.

Hittade den där röda boken i bokhyllan, där alla skrivit fina små hälsningar och så. Det var två år sedan nu, två år sedan vi var på Skaga. Knäppt egentligen, för vissa minnnen är så starka, jag känner liksom känslor och lukter och ljud så nära, men det var länge sedan nu. När jag påminns om det saknar jag det så otroligt mycket. Jag hoppas att de som är där nu har det bra, eller jag vet att de har det bra.

puss.det regnar men det är ju sommaråker spårvagn på morgnarna och går omkring med kniv och känner mig lite macho om dagarna. Idag satt jag på golvet i ett stökigt men trevligt studentkök och läste en artikel om Håkan på någons kylskåp. Jag vill också bo trångt och dela kök med andra människor. Promenerade i regnet, välkommen förkylning. Mitt jobb är inte särskilt ansträngande och vi är effektiva och får nästan alltid sluta tidigare, men pengarna rullar in som dem ska (det går bra nu).

Puss.

ps. den där beatleströjan jag länge tänkt köpa har äntligen flyttat in i min garderob.

atlanten

Som vanligt förstår jag inte riktigt att det är sommarlov men det är det ju faktiskt, och aldrig tidigare har jag nog förtjänat det lika mycket som nu.
De senaste dagarna har varit bra på alla sätt och vis och ikväll ska jag till någon strand som heter solstinget solbrännan. Sedan måste jag upp tidigt imorgon för jag är från och med klockan 09.00 en arbetande kvinna.

Nu ska jag njuta av ledigheten, hej då.kyss mig inte, det kommer bara leda till nåt ont ändå.Såg tre filmer och gick inte hem förrän det redan ljusnat. Spelade brännboll med bra häng, åt god mat och såg på film med dubbelt bra häng. Cyklade hem i månsken och sov länge länge. Skrivit idrotssprojektutvärdering men inte svenskaanalys. Nu ska jag provsmaka kladdkakan som egentligen är till imorgon.

Puss.

ett torsdagsäventyr och några nya myggbett 
Vi cyklade till Skavlöten och badade, satt på bryggan och drack kaffe, smidde planer och pratade om sakar som känns bra att prata om. Längtar till imorgon bitti och preliminärt till tisdag kväll.

puss

och du eller jag, vem är konsigast?

Får seriöst ryck på min dator som mest bara segar sig. Jag måste försöka fixa en date med Fabbe innan lovet så han kan fixa min den. Skulle vara honom evigt tacksam om han ordnade tillbaka mitt ljud.

Annars då? Jorrå, det är finfint. Idag har jag druckit blodapelsinsläsk i blackboxen med Vendela och studiofotograferat,  samt gått till Ensta. Halvvägs utan skor.

Puss hej.

jag vet inte vem jag är (men jag vet att jag är din)

Istället för att träna själv har jag sett på sverige-finland och det känns faktiskt bra att slippa springa omkring i värmen. Idag gjorde jag fysikhalvkursprov och nu undrar jag vad vi ska göra den sista veckan i skolan. Jag har ett myggbett på knät och det är sommar nu.


plötsligt stiger febern//den är över trettionio

Har kollat på båtar och bränt mig vid havet, löst mord, fikat på avenyn, ätit take away-mat i solen, sett på Harry Potter och nästan gråtit lite, ätit glass, väntat och köat, sett Håkan på Slottskogsvallen, virrat runt i natten och frågat trevliga göteborgare om vägen, observerat, hamnat på nån fest nånstans, åkt spårvagn och i allmänhet låtsats att det var sommarlov.Första gången vi träffades var i Bibione i Italien. Hon var åtta, jag var sju. Imorgon fyller Nina arton och vi har snart känt varandra i tio år.

har packat och fixat och duschat och så

och nu är jag gansak rastlös. Imorgon far jag till Göteborg.

Hare bäst! (kanin?)

RSS 2.0