:tolkar dikter och tittar på moln som ser ut som elefanter...
(ooh galet snygg!!)

... har mattelektion utomhus och går på promenad med min kompis lånade hund. Sitter i solen och läser klart Norrtullsligan och det luktar grillat. Åh vill ha det så här jämt.


och jag har aldrig fångat en enda dröm

när kemiprovet var över kändes det som jag liksom svävade litegrann och jag och Vendela åkte till stan och åt mjukglass i solen och såg på alla människorna i Kungsträdgården. Körbärsträden blommade så där som de bara gör några dagar varje år och de såg så fluffiga och mjuka ut. Hade dessutom sällskap till tåget imorse.


Kram och puss.

luften bor i mina steg

jag tror vi har fått smaka på lite sommarlov, fast just bara smakat för det är bara april och vi har pluggat kemi och imorgon börjar skolan igen efter en ledig vecka. Men det känns så lätt nu, trots att kemin tynger mig litegrann men det förtränger jag. Idag har jag varit med några av de finaste jag vet.


(det är kanske lite knäppt men det liksom klumpar till sig i magen på mig, de är ju så otroligt söta!)

åh luften smakar som en jordgubbspaj
(om ni inte förstod att ni skulle trycka på länken så gör det nu)


men det är ju bara aprilNågonting känns liksom lite fel, men det gör ingenting. Ingenting alls faktiskt. Det känns som sommar men det är ju inte ens maj. Skidorna står och torkar i solen och jag ligger i bikini och solglasögon och blundar och tänker att det nästan skulle kunna vara sommarlov.

[oh-rey]Igår gick vi enda upp på toppen och sedan åkte vi i nysnön och det var sol hela dagen. Fast annars regnade det då och då och var lite halvmolningt och helmolnigt och soligt och blåsigt och snön var som den blir när det är tio, femton plusgrader. Det sprang omkring små lemlar utanför vår stuga och och jag fick en ny vän som tydligen bor på min gata och jag har snart snart snart läst ut den där tegelstensboken skriven av en viss J.K Rowling.
Nu är jag hemma igen.

ps. det är tråkigt att åka bil en hel dag när termometern visar på något runt tjugo och solen skiner. Var desutom tvungen att sitta på det hårda mittensätet, mitt mellan två bredaxlade pojkar och kunde mot slutet knappt sitta still.

Utkast: April 19, 2011

igår lyssnade jag på Håkan och Lasse som sjöng för sent för edelweiss för mig genom ett telefonsamtal som inte alls var lika brusigt som de i söndags. Mina kinder är rödrosiga och solbrända och min näsa börjar snart flagna och just nu regnar det men är det kallt uppe på toppen blir det säkert lite snö.

puss.


ramlar

och nu sjunger Håkan för dem och jag fick precis ett brusigt telefonsamtal och åhh jag längtar!

sjuttonde aprilIdag är det Vendelas sjuttonde födelsedag och ni ska veta att jag tycker om den tjejen något otroligt!!

I Åre har det blåst som stryk idag och jag känner mig ganska genomblåst men det ska bli bättre, på onsdag spelar Eldkvarn men är man mellan femton och arton får man inte komma in.

Puss hej.

ni gör mina dagar så bra


Jag har varit ledig och dagen har jämnt och fint delats upp med plugg, pizzapicknick, andmatning, lite mer plugg och charmiga dubbelhakor och hela hela tiden har solen skinit. Och när alla andra gått hem från vår frivilliga fysiklektion satt vi kvar och pratade med bästa finaste läraren och sedan var klockan plötsligt fem.

Ska sova tidigt idag. Dröm sött.

ännu ett hinder på vägen mot den råa romantikenHelst av allt skulle jag bara vilja se en massa nya platser och läsa alla de böcker jag aldrig hinner läsa och känna gräset killa under fötterna och umgås med mina vänner och mysa och bada och lyssna på regnet som smattrar och se på bra filmer och prata och promenera sent om kvällarna och vara spontan och fånga dagen riktigt på riktigt. Fast det är svårt har jag kommit på.

home.

jag sov bort en bra bit av dagen idag med, åt frukost vid lunchtid och läste tidningen länge länge och solen värmde genom plasttaket och jag satt ute på vår terass. Pluggade lite men egentligen satt jag mest och drömde och lyssnade på fågelkvitter och sedan åkte jag hem till Vendela och vi sprang och var hurtiga och sedan åkte jag hem igen osvosv och nu ska jag borsta tänderna.

Dröm sött.

din sjuttonde födelsedag

Igår fyllde Elin sjutton år och Hanna och jag överaskade henne med kladdkaka och nybakade scones och hon blev så förvånad och glad när vi hoppade fram i hennes rum när hon kom hem. Vi var uppe sent sent och tog en promenad mitt i natten och Elin fick födelsedagsmassage och sedan sov vi bort halva lördagen.

Kram och puss.

fun.

(rubriken)

Så bäst. Jag har ätit frukost i skolan nästa varje dag denna vecka och det har verkligen varit bra. På sista lektionen idag, på datakunskapen, lottade läraren ut massage till två stycken, dock hade jag inte den turen men vi följde ändå med bort till livskunskapsrummet och myste myste myste med fin musik och vetervärmare och kuddar osv och när de andra skulle iväg på lektion och jag egentligen hade slutat så stannade jag ensam kvar och fick massage och det var så skönt!! Det borde vara hälsovecka lite oftare.Alla fyller år och jag förbrukar ballonger och små flaggor. Tihi. Ikväll kommer bli så bra och hoppas ingen olämplig läser det här! Nej personen ifråga värmer nog upp nu tror jag så det är förhoppningsvis ingen risk.

Puss.


köttet är svagt

Jag ska gå till receptionen imorgon och försöka få en hissnyckel, för jag pallar inte ha skåp på sjätte våningen. Speciellt inte efter att ha haft den köttigaste träningen på länge, som avsutades med intervaller och styrka liggandes på en gräsmatta som det regnat på den senaste timmen. Speciellt inte när man trodde att träningen var slut men sistanämnda två moment skulle upprepas.

idag.


Ska snart se på Plura. Puss

(rubriken)ett helt vanligt återfall

Den bästa månaden började och tog slut och vi grät floder och allt blev så bra när vi i slutet av sommaren träffades allihopa igen. Men ibland får jag likson små återfall och det känns så bra men också så hemskt för när jag gått från att tänka på alla de fina minnena kommer jag på att jag inte träffat många av dem sedan hösten det där året och det känns så fel.

å ett helt vanligt återfall.

RSS 2.0