esteter på el

Idag hände en sak som bör uppmärksammas. Jag tog steget och satte för första gången mina små fötter inne på den skräckinjagande elavdelningen i skolan. I jakt på sal 3403 måste vi ha sett ganska vilsna ut Amanda och jag. För det första tvivlade vi ett tag på att datasalen med ovanstående nummer faktiskt existerade, för det andra för är vi tjejer och sådana antar jag att man lägger märke till eftersom det inte precis finns överskott av denm på just elavdelningen.

Efter ett tag fick vi i alla fall reda på att man skulle gå bakom byggplasten, de håller nämligen på att bygga om lite. 
...Ja men det kunde man ju ha listat ut!Vi har projektvecka hela veckan och det hela har börjat superbra och det är skoj!

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt o.s.v

Igår blev jag av med två av sex cv:n (blööö) och när jag och mamma gick från centrum köpte vi en pulka för att slippa bära matkassarna hela vägen hem. Det var skönt att slippa gå hela vägen upp för backen, min mamma är starkast i stan.
Jag är sugen på att vara lite kreativ men det blir sällan som jag tänkt mig och blir det något blir det bara halvgjort. Typ att ta fram bilder som ska framkallas, att hitta bilderna är inget större problem, men att ta sig i kragen och skicka iväg dem..!

Rita ska jag nog göra nu i alla fall.

ps. tipsa mig om bra musik i en liten kommentar, och få en kram nästa gång vi ses (bra erbjudande va?)


arbetarklassJag har skrivit ut cv:n och känner mig som en riktig arbetare. Dock har jag ju inget arbete... än. Men snart. Hoppas på det bästa kan man ju åtminstone göra. Jag ska ju bara stoppa ner papprena i kuvert och sedan är jag redo för att se glad och trevlig ut och dela ut dem.

Enligt beräkningar har jag bara 6 vanliga skoldagar kvar till jullovet nu. (Fast under den tiden både kemi och biologiprov..)

elin

let it snow

De senast dygnet har det kommit två decimeter snö. Idag har det snöat ovbrutet, dock slutade fram mot kvällen... Och i stora drag går tåg och bussar som de ska, heja SL!

Håkan har satt in en extra konsert i Stockholm. Men jag kan inte gå... Det hela har ordnat sig ganska så jättebra, för jag ska se honom i Göteborg istället. I Göteborg bor det även en bra tjej som heter Nina, kanon!

mitt hår ät kort.

KRAM!

ps.
Jag tycker kan ni ju kolla och lyssna på det här. De sjungs lite falskt då och då, lyssna speciellt på Timo 3.36. HAHA


.

och så drar det i mig från flera olika håll vilket gör mig vilsen och jag vet inte varska ta vägen. Håkan den 17 april vore ju bäst, om det inte vore så att en icke bokad skidresa skulle komma ivägen. Och mitt i det hela ska man spara pengar och köpa julklappar. 

Avada Kedavra

Om någon dör av att läsa rubriken vore det ganska coolt, för det borde betyda att jag kan trolla. Dock skulle jag i så fall kanske valt en annan besvärjelse för det vore ju tråkigt om någon dog bara sådär.

Rebecca var här tidigare idag, vi drack varm choklad och var uppe på vinden och hämtade böcker.
Ja så om ni undrar var Rebecca har för sig om dagarna...så vet ni det nu.
Fast hon är ju inte lika duktig som jag som läser dem på engelska förstås. Dock måste jag få tag på The Goblet of Fire, det får nog bli en trip till biblioteket.

Nu: Packa väskan, ta fram kläder och sova!

Dröm sött.

ps. 2

ägnar min väntan på att få gå och lägga mig med att lyssna på Carolina Wallin Pérez.

pärlor och svin.

ElegiJag har skrivit en önskelista, lyssnat på hög musik och väntat på att någon familjemedlem ska komma hem och bryta tystnaden som blir mellan låtarna. Nu skramlar det i köket och det spelas Winnerbäck på gitarren i rummet  intill och fredagskänslan är på topp!
elin.

young girl one day we really will be old. but the thing is I love you now

Det mesta känns så bra just nu och jag skulle hemskt gärna (mitt i denna Harry Potter-hysterin) ha ett HP-maraton om någon är på.

♥ jag kan typ alla 175 glosorna och alla 59 grammatikmeningar. Alltså hoppas jag på att provet går bra imorgon.
♥ det är snart helg.
♥ det är bara två små veckor kvar til Lucia, = två veckor tills jag får åka skidor.
♥ min värld är full av braiga människor
♥ en projektvecka, en studiedag, en heldag med foto och 14 vanliga skoldagar kvar till tre veckors jullov.

Kram på er!

Juletid

Något som jag kom på precis, som faktiskt är ganska knäppt, är att det är första advent nästa helg. Och helgen efter det får man äntligen åka skidor igen!!! Hurra för det! (och hurra för min lediga onsdag som varit kanon men som tyvärr börjar dra mot sitt slut)


Dröm sött.

17 årmusiken slutar aldrig.


Det var så fint väder när jag slutade idag, och jag var jätteinställd på att gå ut och träna när jag kom hem. Men så kom jag hem till ett igenmulet köldhål, och ansåg det mycket bättre att sätta mig i köket och dricka kaffe med mamma.

Måndag

Lediga onsdagar är ett mycket bra påhitt. God natt.

nu kan du få mig så lätt

Först tar det ett tag innan man förstår att det faktiskt är på riktigt. Sedan får man gång på gång påminna sig om att andas. Gradvis försvinner man in i någon slags dimma där ben, armar och röst dansar och sjunger okontrollerat. Ibland händer det till och med, när trummorna lugnat sig lite, att tårarna är påväg. Men så dras tempot upp igen och man blir sådär okontrollerad.  När musiken tystnat går man ut i höstnatten, fylld av alla känslor på en gång och är sådär glad som man bara kan bli. Jag undrar om det finns något bättre.
om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.


Ps. Fem myror är fler än fyra elefanter. Ds

MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA


Så här såg det ut den där dagen då snön lade sig på träden så fint, och jag skulle visa det för Nina men glömde bort.

Så här fint har V skrivit i mitt mattehäfte. Förgyller mattestudierna och påminner om att när provet är över imorgon, är det inte alls långt kvar.

Idag har jag gått omkring i mina vita ullsockor i mina nya favoritskor. Någon dag ska jag visa dem, och min nya kärlek ullaredskoftan.

Nu ska jag på teater med min klass.

Puss.

OSTRONEN I CANCALLES...Drömmer mig tillbaka till sommaren och Frankrike (...och bjuder på den sista bilden). Jag glömmer bort franskaläxan, lyssnar på en nyfixad Håkanlista på spotify med låtarna jag listat ut kommer spelas på lördag. Livet är ganska bra just nu. Pöss.

KLUBBLAND

Jag har inte känt söndagsångest på år och da’r, men jag känner igen känslan som sakta smyger sig på. Imorgon är det skola igen. Fast så illa är det ju faktiskt inte, jag överlever. Det är ju huvudsaken. :) Och min klass är braig.

Och med något liknande det här att se fram emot…! Igår på Scandinavium i Göteborg, Håkan Hellström - Jag vet vilken dy hon varit i


Det är konstigt hur små saker kan få en att må så bra!!! Små saker som förgyller. Sån’t gillar vi!


Pöss.


6 NOVEMBER

Mina armar känns som spagetti och jag har kommit på att klättrarskor inte alls är sköna..!
Idag har jag och mamma varit och klättrat klättervägg med mammas gamla dagisbarn + mamma.
Om inte mina klena armar hade satt stopp skulle jag nog fortfarande vara kvar, för det var så kul! Någon gång ska jag klättra på riktigt, i riktiga berg.  

TRIPPTRAPP
Att komma hem strax innan morgontidningen dimper ner i brevlådan känns lite lustigt. Stackars brevbärare som måste dela ut post mitt i natten...

Det är redan fredag och bara några ynka dagar kvar på lovet, men jag försöker att inte tänka på det :)


TRASIG


...nackdelen är att jag inte riktigt ser vilken musik jag lyssnar på.  Den är ju inte helt ur funktion, det låter fortfarande bra. Dock är det ju ett problem när jag ska välja musik. Men känner jag mig själv så kommer jag antagligen fortsätta använda den. Jag får helt enklet chansa lite.

(...för man ska ju inte se utan lyssna, fast lite sorgligt är det ju förstås)
 

FYRA DAGAR I GÖTEBORG


Vi har gått i trappor, manglats bland stora tanter på Ullared och sådär. :)

Kram ♥

RSS 2.0