http://losperegrinas.blogspot.se/

 
Om några timmar tar jag, Amanda och Vendela våra ryggsäckar och åker till Skavsta flygplats för vidare transport till Spanien. Vi ska vandra 30 mil. Under kommande 13 dagar kan ni följa oss här . See you later alligator!

neonrosa

Kom på att jag hade hyrt helt rätt film när jag satt och åt middag och såg Rebecca passera utanför fönstret. "Hej har varit och hyrt Breaking Dawn vill du se?". Hon tog med chips och sedan satt vi i min soffa och såg på film och pratade varpå vi gick de ganska exakt 184 metrarna (Usain Bolt, fågelvägen, 9,69 sekunder) hem till henne och badade i spöregnet. Idag kommer mor och far hem igen och det kommer inte vara så tomt och ödsligt här längre, skönt.
 
Några bildern från tidigare i veckan:
 
OBS måste bara notera!!! Hon på sista bilden är så cool, igår sprang hon maraton, hur bra??? Jag och Vendela var nog den stoltaste hejarklacken.

dagarna flyter ihop men visst är det fredag idag?

råkar sova lite för länge om morgnarna men det är väl en sådan sak som hör sommaren till. Lyssnar till blixtrar och dunder när jag dricker mitt morgon/förmiddagskaffe samt försöker få radion och dagens sommarpratare att överrösta regnets smattrande mot altanens plasttak. Funderar på om man borde ta tag i det där med att söka ett jobb till hösten. Provpackar istället min ryggsäck med sovsäck, kläder i funktionsmaterial och schampo och balsam i småflaskor. Jag ska till spanien och vandra.

dagens skörd:

 
(hehe)

sicilien:

har åkt runt på sicilien och mest bara upplevt nya platser, promenerat och ätit god mat osv. Livsnjutare typ.

RSS 2.0