från en konfirmation:Så fina och bäst och nu är de konfirmerade!!!! Skulle vilja ha en egen liten Felix som kunde sitta och spela och sjunga Regina Spektor för mig för jämnan.

Igår firade vi Annika som fyllt arton, dansade och sjöng och det var den bästa kvällen på länge och jag gick inte hem förrän det börjat ljusna.


17 aprildenna tisdag fyllde Vendela 18 år och hon är så himla fin och brabrabrabra!! <3 
skickade vidare flaggan åt pannkakstårtsfrukost drack kaffe åkte till skolan

fredag den trettonde

Alla ben är i behåll, livet leker och Elin G steker. Något i den stilen i alla fall, solen har trotsat föregående veckas väderprognos rejält och påsklovsveckan har levererat förvånansvärt bra skidåkning. Det nästintill två decimeter djupa snödumpet som kom tidigare i veckan var välbehövt. Störtloppet var bättre än på riktigt riktigt länge. Stendalen var som vanligt ett säkert kort. Och tvärå såklart. Tidiga morgnar strax innan nio, innan de flesta andra skidturisterna tagit sig upp i backen, nypistad manchester, vindstilla och hela högzon öppen. FETT. Imorgon sätter vi oss i bilen och åker hem (jag vid ratten!). Imorgon sätter sig Oscar och Martin på en buss och åker hem. Rummet bredvid mitt som stått tomt de senast månaderna är snart inte tomt längre, och det känns bra.


RSS 2.0