packar faktiskt och har till och med gjort några (ganska många!) fysikuppgifter!

oj vad hände där liksom?

idag skaffade jag mig några extra vuxenpoäng
Idag besteg jag, Vendela(,Håkan), Clara och Karro världens största isberg, i alla fall en ganska stor snöhög. Kebnekaise nästa. 

Om tre dagar åker jag till Italien och det ska bli galet grymt. Usch jag vill inte packa, det är nog något av det värsta som finns.

Äh, nu måste jag faktiskt plugga fysik, för jag har prov på torsdag. Men som ovan nämnt befinner jag ju mig inte i detta land då.

hopp hej.

tangled up in blueDet är galet hur man bara låter tiden gå, det var nästan ett och ett halvt år sedan jag träffade Bella sist.
Vi promenerade på Skeppsholmen, pratade och åkte båt och tre timmar gick så otroligt snabbt. Hon gör en så glad! Nu är hon nog hemma igen, hemma långt borta i en annan del av Sverige. Varför bor ni så långt bort? Återträff?

Idag har varit en bra dag.

Puss.

bäst

planerar något så bra som en liten återträff för tre två.

get mama a house

Jag och Vendela sitter och skrattar bakom var sin datorskärm i var sitt hus i var sin del av Vallentuna. Nu har vi satt vår sista potatis. (Skojja) Fast vi har ju rätt kul trots allt.

Jag har varit med far och bror på restaurang ikväll och jag är proppmätt. Lyssnar på Teddybears och njutar av att det är fredag och klockan bara är lite över tio.


Förut.

Nu. (Den otroligt orginella månbilden)

ce que tu penses de moi

Just nu kännas det otroligt bra att väckarklockan står på kvart i åtta och jag ska simma imorgon bitti (att dagen därefter består av för många ämnen, korta raster och en sista lektion som slutar klockan fem kan jag ju strunta i så länge).

Jag hoppas att ni har haft en fin alla hjärtans dag, eller kanske att ni har haft en fin måndag i alla fall.

PUSS

vi två, 17 år

Vill vara sju år och omedveten om framtiden, bara leva i min egna lilla värld och ta dagarna som de kommer. Om en månad och sex dagar fyller jag sjutton. Jag vet inte riktigt om jag vill det. Jag kanske ska gå i dvala och vakna upp igen om fyra, fem år då tillvaron förhoppningsvis är lite mer strukturerad.

dessa dar är inte gjorda för mig


igårVaknade upp till en stad i snökaos. Kom lite sent till första lektionen och möttes av ett ganska tomt klassrum, det var bara sju stycken där. Två av dagens lärare var insnöade. Vi gick i motvind och pulsade i snön när vi egentligen skulle ha engelska och jag klämde fingret i en soptunna. När jag slutade var båsten och molnen borta, himlen var klarblå och jag undrade var snöstormen hade tagit vägen. Mitt i det hela ringde Vendela och sade att hennes spanskalektion var inställd, jag blev nästan lika glad som hon och sprang tillbaka till skolan för att sedan sällskapa med henne hem.Sedan blev kväll och en mycket fin kväll tilll och med, iskallt och stjärnklart var det. Jag mötte Annika och vi tog bussen till Vendela. Vi åt lite för mycket glass (vad hände med mitt godisförbud?), spelade sällskapsspel och hade det mysigt. Sedan tog vi en sen buss hem, fast då var det inte igår längre.


torsdag

och idag var också en sådan där bra dag på flera sätt och nu ska jag till och med plugga och tycka att det är kul.

alltning blir så mycket lättare då

j'ai tué ma mèreIdag var det studiedag och jag och Vendela studerade matte i hennes kök, åt god mat à la V och drack kaffe (à la E) och åt semlor. Dagens måltid <3
Efter det promenerade vi över sjön, tog tåget till staden, köpte hårspännen, bläddrade bland skivor på Myrorna och såg på fransk film i en för stor biosalong. Världens snyggaste regissör samt huvudperson, jag tror jag är lite smått förälskad. Synd dock att det inte är ömsesidigt, att han varken intresserar sig för kvinnor i film eller verklighet... Jaja, smällar man får ta helet enkelt.

heavy metal alltså.
Idag förstod jag allting på mattelketionen, biologin var lugn och så även engelskan. Vi fotare gick inte på datakunskapen, vi åkte in till stan och gick på Liljevalchs istället.

Sedan åkte vi båt i blåsten, drack kaffe och jag införskaffade en vän till Fabian. Fabian är min dator, och hans vän datorfodralet, ska döpas till Leopold.

Imorgon ska jag spela beach soccer, fotboll i en sandlåda i en sommarvarm hall. Så ligger det till.

där valrossen bor

Det var sm-guld. Där naglarna gror.  Eller vad tror du de sjunger? (FF med Kent) Rätt svar: Tellement loin de ce monde (översättning: Så långt bort från den här världen)

Musikarna i min klass hade bästa lunchkoserten idag, tema Sverige. Grymt var det, med både Roger Pontare, Kent och Martin (en helt vanlig Svensson-Martin, du är så yeah yeah wow wow, ni vet). Nostalgi! Gillar starkt!

För att koppla ihop lite grejer, rubriken fick mig och tänka på  The Beatles låt I am the walrus, och av en ren tillfällighet hittade jag massa foton i brevlådan när jag kom hem, bland annat innehållande bilder från förra årets Londonresa, och däribland bilder från Abbey Road. Därför lyssnar jag nu på Håkan Hellström, och där sprack min koppling.

Den koppling får istället bli att den här dagen nog har varit den bästa på länge.

Jag blev erbjuden en pantburk av min kemilärare för han hade ingen tejp, och han visade en film om mullvadar, fast ja egentligen om mätetalet mol. Ordvitsig göteborsk IB-lärare, filmen var på engelska och mole betyder ju både mullvad och mol för er som inte visste det. Och nu borde det också nämnas att mitt favoritämne inte någonstans är kemi, men det kanske håller på att ske en förändring där.

Nog om detta! Ha en fortsatt bra dag, det tänker i alla fall jag ha!
(Och londonbilder beblandade sig med sommarbilder och jag vill ha bruna ben och äta ostron med plastbetick i någon hamn i Frankrike.)


himlen kändes så långt bort

Fördelen med att försova sig är att man får lite sovmorgon. En annan fördel kan vara att man får hjälp av förbipasserande, typ om man är försenad och står utanför vetenskapens hus och inte kan portkoden, och en snygg kille kommer föbi och säger de fyra siffrorna
Annars sitter vi med våra datorer i tomma klassrum, skrattar osv. Och jag känner mig lost in matteboken. Fast imorgon har jag bara tre lekitoner + en håltimme.


ps. Jag har godisförbud denna månad hade jag tänkt, inklusive bakverk exklusive semlor.


RSS 2.0