vi går mot ljusa tider, säger de

opublicerat publicerat direktpublicerat:
 
1. Vinter i januari, sådär fint som man önskar att vinterhalvåret jämt var. 
2. för då blir man såhär glad.
3. Paulina och jag delade på en kaffekanna en eftermiddag.
4. En morgon kl 05.41 i väntan på nattbussen.
 
5. blomster
6. I början av februari fyllde Rebecca tjugo och vi firade med tårta bland annat. Jojo var sugen på min bit.
7. En morgon förra veckan hittade jag en vält stol på trottoaren så jag reste den upp igen. På kvällen stod den kvar och morgonen därpå var den översnöad och påkörd.
8. Utomhusfrukost i solen den 23 februari (!!!), med mina bästa.
 
 
9,10. Senaste tidens kreativa utlopp
11.  jag skulle börja plugga franska, men förstod ingenting av boken mer än att den handlade om bilar på något vis. När jag fick nytt schema på jobbet så antog jag att ödet sa att jag inte alls skulle gå någon franskakurs eftersom nästan alla seminarium krockade med jobbet.
12. Rev bort den fula grå mattan i trappen och fick blåsor på händerna. Vi håller på att göra om vardagsrummet och det ekar och soffan står jättenära tv:n så man är liksom med i varje program känns det som.
 
 
13. Arbetsförmån ett, bröd.
14. Babes hemma hos Annika, i hennes och Andreas nya fina lägenhet.
15. Mor och syster säger hej till bror
16.Arbetsförmån två, barristautbildning.

367

kvar fanns bara det viktiga
det som allt bygger på
det du inte kan se med din blick
inte röra vid med din hand
                         Bruna K Öijer
 
 
 
Och alla hjärtans dag är såklart även alla brustna hjärtans dag. Och fastän vi skrattar och vi ler så vet vi ju att ingen av oss egentligen mår bra. Men vi gör det, för dig.
 

jag drömmer ibland, jag springer i sand

 
 
 
13.51 : Tjeena vill du gå på Veronica Maggio ikväll?
JAA, sa jag för det ville jag såklart och jag följde med Rebecca och Sofia till Hovet några timmar senare. Och varje låt från senaste skivan får mig att förflyttas 64 mil och flera månader bakåt i tiden, till Lund och Amandas gamla lägenhet och fest i studentkollektiv och kortspel vinfläckar lundafalafel somna och sova länge äta sen frukost igen och igen och få ytterligare ett dygn tillsammans boka billigaste resan hem plaskvåta skor ösregn och varm kikärtsgryta, så verkligt.
 
Konserten var oväntat bra, fantastisk, och när den var slut lurade vi med oss Rebecca ner i tunnelbanan och efter lite om och men och halva avslöjanden fick vi med henne på blåa linjen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På ett ställe vid Norr Mälarstrand hittade vi Madelene och Alina och slog oss ned vid deras bord för det fanns ju tre platser lediga! Delade på en ostbricka och drack rött vin, la stampa och pear.
 
 
 
klockan passerade tolvslaget och första februari blev till andra, och det är ingen vanlig dag för det är Rebeccas födelsedag! Madde tog ton och vi sjöng i den då ganska tomma lokalen och Rebecca fick tårta.
 
 
 
 
 
Sedan stängde de och när vi alla råkat besöka pissoaren (?) begav vi oss ut och ner i tunnelbanan och hem och utanför den gula villan några hundra meter från mitt hus önskade jag min bästa tjugoåring god natt.


19.52 söndag

Svängde medvetet av för tidigt, stannade, stängde av motorn.  Hej, vad gör du? Skriver en uppsats. Aha... Vad gör du? Sitter i bilen på din parkering. Fem minuter senare kom hon ut från porten och vi åkte till ica och tillbaka och stod snedparkerade på hennes parkeringsplats och åt choklad med salt och karamellsmak och pratade pratade tills fönsterrutorna blev immiga och bilen blivit kall klockan 21.53 en söndag.

tjugofemte januari:

Förra helgen fyllde Tove tjugo år, och hon hade bjudit hem oss för att fira det!
 
 
 
 
 
 
 
men innan vi åkte in mot stan, möttes vi upp hos Paulina för att fixa i ordning presenten samt äta färsk pasta med pesto (<3)
 
 
 
 
 
 
 
på tåget anslöt sig Evelina till gänget, och precis när vi lyckats komma in genom porten, stod plötslig Madelene och Jenny utanför på gatan och knackade på rutan. 
 
diktatorn hehehe....
 
och en glad Paulina, som hjälpte mig att agera fotograf.
 
 
 
Det bjöds på bubbel när vi kom, och jag fick träffa och vänner jag inte sett på jättelänge vilket såklart var mycket roligt. Här är Vendela och Rebecka. 
 
 
 
Tove hade ordnat så fint med ost och kex, minipannacotta och cheesecake i lagom munsbitar. Vi minglade runt, poserade lite, och innan kvällen var slut hade vi rett ut begreppet nötkreatur som samlingsnamn för ko, kviga, tjur, stut, kalv osv med hjälp av Fredrik vars föräldrar hade en gård kossor. 
 
 
och så förstås, här har vi ju värdinnan och tjugoåringen själv, Tove!!

RSS 2.0