seventeenIgår var jag på kalas hos Rebecca, på onsdag fyller hon nämligren 17 år. (Hjälp vi börjar ju bli stora på riktigt nu)
Vi åt god mat, tårta, drack kaffe i fina koppar, spelade med andra ord och hade det galet trevligt! :)

tänk så tråkigt jag skulle kunna ha det om mina klasskamrater inte var så braI onsdags var det friluftsdag och vi spenderade vår dag (eller snarare ett par timmar) på en sjö i solen. Vi fiskade lite och åt kladdkaka och drack varm choklad.

kram.

ps. Jag måste ju bara nämna och Vendelas mobil är helt fantastisk, den blev påkörd av två bilar igår och den stängde inte ens av sig, den fick bara några repor. Jag vill också ha en nokia 3310, de överlever allt.

ps.

Idag fick jag en dator från skolan. Fint. Ville bara säga det.

puss.


tiden bara rinner iväg men den går ju lite långsamt trots allt...och så har nästan en hel vecka gått igen, allt går upp och ner som vanligt och nu ska jag dricka te och se på Mauro och Pluras kök.

Tjillevippen (så blev jag liten som en pyssling) Puss

positiva dagen

En dag väntad att bli en hemsk dag vände innan den ens börjat och blev riktigt bra.
Vår bästa fina fysik- och mattelärare skrattade och ritade fåglar på tavlan, jag och Amanda "Sälen" (Fladdermusen?) klarade av att dyka, jag förstod inprincip allt på kemin, vi hade fruktstund och Vendela hittade en hårklämma i sitt päron, vi hade livskunskap och slutade halv fem. Papprerna är påskrivna inför kommande utdelning av skoldatorer, ett steg närmre ett fullt fungerande internet. Jag har gått igenom dagen med ett stort leende och tänkte fira det hela med kladdkaka. Och så bjussar jag på en bild. PÖSS

Ps. Imorgon ska jag till sku, nästa lördag ska jag till Rebbadutche, och vi har ett grymt synkat schema! Finfint! Ds.

pale blue eyes

Kunde inte motstå frestelsen att köpa en Ben and Jerrys när jag var på Ica för ett tag sedan. Senast jag åt det, såg det ut ungefär så här:
Det var en halvregnig sommardag, vi hade bleka ben och var glada och ledsna på samma gång, magarna var fulla av glass och förväntan och vi hade precis slutat nian. Flickorna på bilden har jag varit med idag. Men jag saknar de andra litegrann...

KRAM.

Förresten, de spelar bra musik för barnen vid skridskobanan i centrum. Jag gillar't

love will tear us apart
Såg precis klart en av de två filmer som jag har lånat av V. Nu ska jag sova och imorgon kommer bli en bra dag för jag ska träffa en Elin och en (orättvist brun) Hanna.

dröm sött ♥


chouette.vätebindning.dipol.exponentialfunktioner.Snart ska jag sätta mig i soffan och dricka te och skita i de tre prov som väntar de två sista dagarna den här veckan.

Det här var bara tänkt som ett livstecken. ( Och vilket liv sen... )

Kram ♥

turistens klagan

Det är nog tur att jag inte riktigt har förstått än att jag måste packa ner kallendern, matteboken och miniräknaren i väskan ikväll, väckas av Miss Li i morgon bitti, sätta mig på en roslagsbana som återigen är full redan efter några få stationer men töms till hälften efter att ha stannat i Tibble. Att inte få njuta av hur tomt det blir på tåget eftersom jag liksom alla andra ungdomar ska av. Tur att jag inte riktigt förstått att jag ska till skolan imorgon, för då hade jag gått och dränkt mig i badkaret. I sin tur, är det ju tur att jag inte har något badkar. Söndagkväll i Vallentuna Centrum. Några ungdomar sitter inne på pizzerian när pappa ocyh jag kommer in för att hämta söndagsmiddagen. Genom springorna mellan de gula plankorna på det gamla huset som kallar sig biograf strömmar musik från vad jag gissar vara eftertexten till Cornelis. I övrigt halkar tanter omkring i snöslasket, påväg hem från ett ganska grått, trist, dystert och ensamt centrum, tillhörande en förort norr om Stockholm. Det kändes nästan som en scen hämtat ur Låt den rätte komma in, som förövrigt gick på TV igår.

Hälsningar från en tjej som vill hoppa några år framåt i tiden då hon förhoppningsvis pluggar till något hon vill bli när hon blir stor. Om två månader och tio da'r fyller hon sjutton.

Puss.

Utkast: Jan. 7, 2011

Jag hade nästan glömt hur blå himmel så ut tror jag. Idag fick jag se en glimt av solen. Det känns som det var år och da'r sedan jag såg solskenet.

(Jag kanske borde börja twittra?)

Utkast: Jan. 6, 2011

Att vara på skidsemester behöver inte nödvändigtvis betyda just att man själv utövar skidsporten. När man inte ser fjället utanför fönstret pågrund av snö och dimma känns det ganska bra att sitta inne i soffan och heja på Hellner och gänget istället. Fast de gick ju i mål och lunchen åts upp och vädret sprack upp och det blev en riktigt fin eftermiddag.

hej hopp leverpastej

tjugohundraelva.Det var ett mycket snöigt tolvslag. Nu är det tjugohundraelva.

RSS 2.0