Dungen en måndag


oh the world won't understand it's left no time for us
Det var så bra kvällar och nätter då vi dansade till hög musik och skrattade och bakade pizza och såg på film och skrev sånger och pratade om allt och ingetning och sov i husvagn osv. Ibland längtar jag tillbaka till dessa helger, ja för förutom att vi sågs varje dag i skolan, så umgicks vi nästan varje helg. Vi var, och är, så olika allihopa men vi kompletterade varandra så bra och vi hade så galet kul. Det var fint att få träffa er igår.


igår tog min bror studenten, han är stilig den där Oscar


Jag förundras över att det finns så bra människor och igår var jag omgiven av nästan för många på en gång och min dag var så fin/rolig/mysig osvosv. Världens bästa bror tog studenten och efter trevligtrevlig mottagning umgicks vi under arton hemma hos Annika och det var mys och sedan bjöd jag Vendela på nattmat i väntan på hennes buss hem.


skjut ingen imorgon/du kan skjuta idag

god natt dröm sött


nåt slags knark i mitten


Exoterm, endoterm, entropi, entalpi. Varför ska begreppen vara så lika? De verkar ju bara vara till för att blandas ihop. Imorgon har jag förmodligen mitt allra sista kemiprov i värlsdhistorien. "Idag hade jag min sista redovisning, på fredag slutar jag skolan" svarade bror när jag sa det.

En sak som är bra, är att jag faktiskt förstår nu att jag får träffa Nina om nio dagar, och om elva dagar ska jag och Elin se Håkan. Kanske förstår jag det nu, för att det hela är lite mer konkret, tågbiljetter är nämligen bokade.
Jag ser massa ljus och ett som närmar sig ganska snabbt är *trumvirvel* (hehe) sommarlovet.

Puss hej.Kära läsare. I lördags sade jag adjö till min tre och ett halvt år gamla vän. Jag har en ny mobil och bilden ovan hittade jag på den gamla.


måndagmåndagmåndag

Råkade gå på ett snabbtåg och träffade en så otrevlig konduktör, dock var busschauffören i centrum mycket mycket trevligare så han kompenserade upp det hela.

hejdå


jag får liksom ingen ordning

Det är ljust ute långt in på kvällen numera men det kopplar liksom inte i mitt huvud att klockan är mycket. Och imorgon är det måndag igen och det är det tredje sista skolmåndagen innan sommarlovet. Helst av allt vill jag bara stanna tiden nu samtidigt som jag vill hoppa två år frammåt i tiden. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.


vendredi
Igår tog min bror körkort så han kom och hämtade mig och Vendela i skolan. Vi åkte utan tak och lyssnade på Håkan och det kändes bra. På kvällen såg jag på Säkert och sedan var vi på ett ganska ovärt äventyr med för få bussavgångar och för långt att gå, men vi träffade i alla fall tre döda djur och vår klass. Men sedan missade vi ju sista tåget hem och fick vänta lite för länge på nattbussen.

kram

jarrå

Jag vet, det låter lite fånigt sådär, men jag har så bra vänner. Jag hade bästa sällskapet på franskan idag, vi hade otroligt kul på biologin och jag hade bästa eftermiddagen med V och A på Biscotti.
Om några veckor får jag träffa min då nästan 18åriga goa göteborgare och i samma veva se Håkan. På fredag ska jag på Säkert med bra häng, och juste! Jag har biljetter till Way out West!

"vi är som två fåglar, du och jag". jag har aldrig förstått vad du menade


får får lammIdag upptäckte jag Ica Roslagsnäsby och vi införde fredagsmys.

Vi gör en film om får på biologin och imorgon ska jag leta efter en långklänning till vår Oscarsgala.

hej då

ps.

Jag älskar spöregn och blixtar och dunder. Det luktar sommarregn.

glad tjej ska skaffa arbetserfarenheterJag har fått sommarjobb!!!

onsdag. jag har krälat omkring på marken i fårskinn och bäat och nu är mina knän röda.

Så ofta vi kan är vi ute på rasterna, ibland till och med på lektionerna, och det ger mig så himla mycket extra energi för allt känns så levande och överallt ser jag människor som verkar känna precis som jag. Oh jag ska tänka tillbaka på de här dagarna om ett par veckor, då högen av skolböcker bara växer på mitt skrivbord. Det känns lite stressande att sommarlovet inte är långt borta nu för det är ju en hel del kvar att göra.
ps. Idag orienterade jag för första gången sedan någon gång tidigt i höstas. Sprint i Gamla stan och det gick faktiskt bra, bommade bara två kontroller men det är okej för mig. Kul var det och jag saknar nog orienteringen lite.  Och stan var också full med liv och man var tvungen att springa slalom mellan barnvagnar och turister och man fick glada hejarrop från människorna på caféerna och promenerande folk man mötte på gatorna.

puss.

söndagmåndag


en sommarnatt då man behöver någonting som hjälper en över svarta vatten

sitter och viker små fåglar. Fönstret är öppet och det hörs bilbuller och fågelkvitter och lite prassel från grenarna på träden och människor som pratar och skrattar på avstånd, jag hör liksom liv. Himlen är alldeles klarblå och solen har gått ner. Det är fint och jag längtar efter sådana där sommarkvällar då man kan vara uppe sent och se på solnedgången utan att behöva frysa. En KMG:are är alltid ett plus i kanten. Nu ska jag gå ut i natten. PUSS 

hola chica

imorse när jag vaknade ville jag bara somna om. Men efter regn (läs: snö) kommer solsken.
... och för mycket solsken ger öken. (jag driver lite)

lakritste

Ikväll har jag suttit på Vendelas golv och skrivit labbrapport och planerat sommaren och druckit te och lyssnat på när hon spelade gitarr. Den här veckan, i alla fall senare delen av den, har varit så bra och nu är det snart måndag igen. 

puss.


det där var fina dar/men jag såg aldrig riktigt var vi varbadade tunna med Åsa under valborgskvällen och det var mys.

RSS 2.0