-14


Utkast: Jan. 26, 2012

Wiie jag fick blåsa idag!!! Spännande tyckte jag, alkolås och grejer. Färgläroprovet blev inställt och jag hade endast en mattelektion. Men någon gång i igår/idag släpptes någon slags bomb och vi har massor att göra i skolan. Just nu känns det okej, men delvis känns det inte alls så okej. Behöver något att se fram emot men i nuläget har jag inget sådant. Aja. Jag fick blåsa idag och det var roligt.


välkommen vintertror inte att jag har sett så här mycket snö på hela vintern/långa hösten

"så man skulle kunna säga att vi består av stjärnstoft, låter inte det gulligt?"Fem dagars helg och jag har bland annat hunnit fredagsfika, se på Rent (så bra!!!), räkna ikapp massa matematik, spendera en natt i Uppsala (elinx2kladdkakagräddeandraavenynidrottsgalanbandagefot.!!!), träffa konfirmanderna, läsa om färglära och ha utvecklingssamtal.

Sedan i fredags har det även hunnit snöa och töa och vädret är väl det enda som möjligtvis skulle kunna dra ner humöret. Det är grått och blött och halvkallt, tandläkarväder kanske. (Amanda, hoppas du tar väl hand om dig samt tar med dig lite solsken hem) PUSS


juste, 2012

Har spenderat senaste veckan hos bror i Val d'Isère, och trots att det snöade lite mycket och delvis blåste som stryk så var det en väldigt bra vecka. Det såg lite ut som följande, och då kanske ni undrar lite om jag inte åkte skidor och jovisst det gjorde jag men har dessvärre inte en enda bild med vare sig alptopp eller skidspets på.

 
Hotellet hade nog sett sina bättre dagar, mitt rum såg ut som en fängelsecell och en av väggarna var täckt av kondens som rann ner och blötte ner heltäckningsmattan och jag var på grund av detta tvungen att sova med en surrande luftavfuktare i rummet. Men! Det fanns gröt till frukost och kocken lagade mycket god mat!

En kväll/natt blåste det storm riktigt på riktigt. Morgonen efter var huvudgatan genom byn avstängd pga. lavinrisk och endast sittliften vid barnbacken var öppen. Vi promenerade lite i snöyran och såg på folk som grävde fram sina bilar ur stora snöhögar.

En dag skulle vi boka bord på en restaurang som låg vid en ladugård i utkanten av byn. Dock hittade vi inte en enda människa där, men däremot en katt som blev mycket glad över vår ankomst. Tror den frös om tassarna, stackaren.

 Angående skidåkningen. Vi hade faktiskt en hel dag med sol, och den förmiddagen var nog den bästa på länge! Sedan att jag ramlade på eftermiddagen är en annan historia.

Pusshejleverpastej.


RSS 2.0