midsommarafton:

 
Den bästa utav midsommaraftonar för vi var hos Tove plockade blommor gjorde kransar åt massa mat och hamnade i återkommande matkoma och solen sken och vi sken och vi spelade galenpanna lyssnade på eldkvarn och blev myggbitna och cyklade genom vallentuna i natten.

tjugoförsta juni:

går upp mig går ner mig går upp mig. Äter lunch i stan med göteborgare på stockholmsbesök, sover hos en vän och arbetar (=leker vem är rädd för slajm och tar hand om barn). Dessutom kan man ha kortbyxor utan att frysa igen, det känns som sommar.

firar sommarlov:torsdag: Nils hade bakat tårta och Lena hade köpt ekologiska kakor och rättvisemärkt choklad, vi fikade i klassrummet sjöng den blomstertid på skolgården och hälsade varandra en fin sommar. Sedan åkte jag och Vendela till stan och delade på en brieost i en park och besökte röda korsets nyöppnade butik. Jag köpte nya skor och kvinnan i kassan lovade att jag skulle få många roliga sommarkvällar i dem.


fredag: Efter att ha varit i Borlänge under dagen och firat student gick jag hem till Rebecca. Spelade med andra ord och skrattade och badade fötterna i poolen. Det blir aldrig riktigt mörkt nu om nätterna. Jag gick mina hundra meter hem någon gång vid två och allt var så tyst och stilla och jag skulle vilja spara känslan jag hade då i en liten ask men det fungerar ju inte riktigt så.


fjärilshuset:


(såg dock mest fiskar och barn)

trettonde juni

äter toscakaka och läser körkortsteori. Idag har jag pratat projektarbete och varit med ettorna i Fjärilshuset. Mailat och blivit jätteglad. Imorgon slutar jag tvåan och just nu känns allt väldigt bra. Igår tog dessutom Annika studenten, titta så fin hon är!!!


torsdag 7 juniDenna dag tog jag morgontåget till Göteborg för att se världens världens världens bästa Nina ta studenten. Så himla bra dag! Dessutom fyllde hon 19 år samma dag och i sommar är det 11 år sedan vi träffades för första gången.  <3

RSS 2.0