kinder das nacht

nu har vi startat ett band.

vi.

läser gamla dagboksanteckningar och allt känns så nära och på riktigt. Blundar och ler åt de bästa utav minnen. Jag vill åka till Spanien och vandra för aldrig aldrig har jag mått så bra som då.
 
(och jag får abstinens nu och exploderar innifrån och vet inte vart jag ska ta vägen vill ju bara köpa en enkel sistaminutenbiljett och sedan löser sig resten)

tisdag:

 
jag har dubbla koftor och vickar på tårna för att inte frysa när jag väntar på tåget, det blir liksom inte varmare än -15. I fredags natt var det minus 24 när jag promenerade hem, ack så glad över att slippa gå så långt. Egentligen tycker jag inte om dubbla koftor, de har för vana att bli så knöliga tillsammans. Och det finns ändå så mycket annat som värmer så mycket mer. I och för sig på ett helt annat sätt, så äh man bör kanske ha dubbla koftor ändå. Lite knöligt måste det nog vara för att inte leendet ska frysa fast och stelna.
 
men denna vecka ska jag le, för det är positiva veckan och vi har ätit semlor och vi ska starta ett band.
 
 

fredag:

i torsdags fyllde Lukas arton, och sådant måste ju firas! Jag och Ebba åkte till Vendela för att laga och äta middag innan vi begav oss till Annika för att möta upp massa andra vänner. Vi umgicks och hade trevligt en stund, innan vi alla började trängas i hallen för att få på oss skor och varma kläder och promenerade sedan hem till födelsedagsbarnet.
Lukas!
Rebecca, Amanda och Sofia
Ebba med nyklippt lugg
katten och Vendela. Endast ett litet urval bilder då kameran glömdes bort, men oh det var en bra kväll igår!!
 
 
(jag vill jättegärna ha en ny kamera)
 

hej.

 

"snälla kan vi bara åka någonstans och öla?"

höll på att krypa ur mitt eget skinn så jag mötte upp amanda på östra. vi drack öl och sedan dansade vi och och samtalade och smskonverserade och sedan åt jag årets första semla (minisemla 8kr!!!!!) på seven eleven och fick sällskap på bussen hem. Fler sådanaa kvällar önskas mina vänner <3


rebecca


åttonde januari

: projicerar mammas och pappas gamla diabilder på min byrå och vill gå i skogen tända brasor vid vattnet spela gitarr om kvällarna sova i vindskydd och under bar himmel samt lära mig segla, precis som dem.

st anton 2


st anton 1

 
i lördags kom jag, mor och far hem från österike efter en vecka med massa skidåkning (wiiiee!!!!!!!!!) sol öl germknödel mat mat mat gulaschsoppa dimma moln sol osv. Helt OK!!!!

fjärde januari

idag har vi till exempel åkt lift med en pratglad pojke som gick på scandinaviska skolan i Hamburg och berrättade att han hade en norsk mamma och en finsk pappa (eller tvärt om) och att resten av skidskolegruppen kom i de andra liftarna och att läraren alltid åkte i sista liften. Han undrade om det var lunch snart och berättade att man kunde äta med skidskolan eller hemma eller med skidskolan och hemma och sedan bad han pappa om hjälp att knäppa hans dragkedja och knapp. Annars har det mest varit dimma och imorgon åker vi hem.

andra januari

idag har jag till exempel åkt i dimma/moln + sol = åkt genom regnbågar.  Far och jag resonerade vid lunchtid om huruvida vi skulle få wienerschnitzel till middag någon dag eller ej och bestämde oss för att äta det till lunch i alla fall för det är ett måste när man är i österie tycker vi. när vi kom hem visade det sig att vi får det till middag. aja. Såg förresten min skidlärarkompis i liftkön.

RSS 2.0