tjaaa

Jag fick en lila onepiece i julklapp och det är mest bara otroligt komiskt roligt. Mamma och pappa är bäst. Myser runt och känner mig cool/jättebebis.


24
önska varandra god jul:


fyller arton om ett kvartal fyller arton om tre månader exakt

senaste dagarna: huggit julgran fikat gosat med en katt, gjort ritningar bakat pepparkakshus glaserat, promenerat i stan snöblandat regn (i övrigt glad att vi faktiskt har snö nu), delat på en varm vit choklad köpt julklappar osv.

imorgon får jag träffa dessa:glad tjej.

idag.

"Hoppas misteln lös upp den annars dystra vintern"

Oja visst gjorde den det!

2011-12-15

Min dag i mat: yoghurt, kaffe, kokosboll, knäck lussebullar julmust glögg juleskum mozartkulor choklad o.s.v, morötter, smörgås med laxpaté och avokado. Jag borde ha ont i magen för jag har inte ätit någon riktig mat idag.

De senaste dagarna har varit bäst och jag tycker så mycket om Vendela och Amanda.mellanmål igår innan jag och vendela kokade knäck och var på julkonsert.


2011-12-11

försöka lära sig och förstå 348 sidor fysik samt veta att man faktiskt måste prestera bra. Motivationen har till trots helt tagit slut, att försöka tänka att det är mitt absolut sista fysikprov och att jag snart belönas med jullov räcker inte. Skulle vilja hoppa fram i tiden cirka ett dygn. Behöver lite luft. Stort behov av sällskap trevligare en fysikboken.

2011-12-08- om en vecka får jag jullov (jag har nästan gått halva gymnasietiden!!)
- om sexton dagar är det jullafton
- om tjugofyra dagar åker jag till Oscar. 

(vill åka skidor nu. nu.)

uppsala en lördagsöndag

Jag har en kompis som delvis bor i Uppsala numera. I lördags var jag där på inflyttningsfest och jag tror att det var den minsta lägenheten jag någonsin sett, men vad gör det att spisen står i hallen och sängen i köket? Fint var det i alla fall och från fönstret såg man både slottet och domkyrkan (i alla fall tornen).
Tankegång just nu: Dö komplementfärger dö.

första december/storebrors namnsdag

Väntar på att snön ska komma och spekulerar i huruvuda huvudpersonen i årets julkalender faktiskt bor hos Björne i Björnes magasin. Dessutom kom pappa precis hem med biljetter till Jesus Christ Superstar.
Annars vill jag ha lov, men lov innebär även att kursprovet i fysik måste göras.

RSS 2.0