fredag.dubbel espresso

ätit middag med min egen spegelbild, kommit fram till att jag måste klippa mig snart. Sedan när blev det kolsvart ute redan klockan halv åtta?


2011-09-27

Idag har jag skruvat bort sju skruvar från min dator och bytt simkort och skruvat tillbaka skruvarna igen. Vi har klippt film och är nästan klara. Jag borde 1. skriva min ledaransökan 2. planera och göra i ordning min idrottslektion 3. skriva svar till en insändare 4. räkna matte


all is fleetingJag vill åka någonstans. Inte nödvändigtvis till något fint ställe långt bort eller så. Bara någonstans där jag inte brukar vara. Sova någon annanstans, gå på andra gator. Inte för att jag vill bort men en liten weekend... Norrköping kanske. Sollentuna. Uppsala.

Uppsala!!

boulangerie. boisson. boutique.tycker om hösten ska ni veta, tycker om att löven börjar ändra färg och så där. I fredags stod jag i ett enormt folkhav och lyssnade på Veronica Maggio och tänkte lite på var alla dessa människor var förra året när hon spelade på gröna lund. Frustration hehe. Fick fin ögonkontakt i alla fall. Igår satt jag på en äng utan jacka och fick gräsfläckar men det gjorde inte så mycket. På kvällen gick jag ensam hem från tåget efter att ha sett en halv skräckfilm(!). Och idag har jag sovit alldeles för länge men ändå fått massa nyttigheter gjorda, kört bil till exempel. den helgen den sorgen alltså. puss


sover för mycket

sträckläser. dricker te

Morris sätter sig på sätet, stoppar hörluren i örat och stänger ögonen. "Min kära enda vän. Jag vill ha allting. Du älskar mig. Och jag vill ha dig. Jag tror jag ska kasta mig igenom ett fönster. Rusa rakt in i ditt liv." Öppnar ögonen ibland för att kontrollera vilken station han är på. "Du har lämnat mig på de jävligaste av platser. Och jag vill ha dig." Matematik första lektionen.

uppdatering: tycker om att det huvudkaraktären gång på gång stoppar i hörlurarna i öronen och lyssnar på bra musik.

hyffsat bra fredagkväll!


"jag vet inte om det är en bra eller dålig nyhet men jag ska flytta till Hongkong"

Min klass har som vana att vara ganska högljudd men när vi tog in det vi precis hört blev det tyst. Och det var tyst ganska länge för vi kunde inte riktigt ta in det. Dagens sorgligaste ungefär.

Annars: Hade fint häng i mitt rum ett tag och imorgon spelar The Ark sin allra sista konsert.


onsdag: spänningen stigerså bra och duktig tjej ovan! Dock saknade vi vår tredje del i skolan idag, vi behövde henne.

en kväll


vi taggade i ett omklädningsrum i ensta

jag träffade Sofia och hur fint var inte det!?

och så jaa..!

"nu plockar vi ner de där stjärnorna som en gång blir stenar"

vi låg i var sin sovsäck på gräsmattan och kollade rakt ut i rymden och det kändes lite som att jordens dragningskraft plötsligt upphörde.

Igår var jag med med mor, far och bror på skördefest vid slussen och såg Stefans Sundström. Det var sol och det var en fin dag.

fullständigt kaos(16 år och osårbar)

livet var något enkelt/men jag kunde inte hålla med digtycker egentligen att den där katten är lite läskig, men den är fin och rolig att leka med. Vet dock inte om det är den eller jag som är lättroad.

Köper nya skor och går på loppis, gör små fotoprojekt och dricker kaffe och äte biskvier.

Imorgon ska det bli sol och upp till tjugofem grader men jag längtar lite efter regniga eftermiddagar och gråa da'r.

första septemberPannkakor och fyra koppar kaffe. Jag är trött och det känns som jag inte riktigt varit hemma på flera dagar, och det har jag kanske inte heller.  Men det är fina dagar nu.

RSS 2.0