jonathan johansson


8.53


fredag

efter att ha hängt gubbe på engelskalektionen och kollat på när mina klasskamrater spelade teater för en gymnasiesärskola (samt dansat lite i denna skolas matsal tillsammans med eleverna), köpte vi jordgubbar, munkar och hallonad:

23.43

Väntade på att det skulle bli mörkt. Skulle försöka fota stjärnorna. Tog en bild, sedan kom en grävling. Gillade ej sällskapet så jag gick in. Ska sova istället. Hej då.

vattnar blommor osv.har mest lagat god mat, sträckläst, bjudit på middag och dansat dansat dansat, sovit trångt och läst körkortstoeri på gräsmattan. Imorgon kommer mor och far hem igen.

händer... och stora havetsjätte maj: 1 km loppis på karlbergsvägen pannkakor på stadsmissionens innergård och jakob hellman på södra teatern

tisdag: någon slags roadtripikväll har vi  åkt runt på grusvägar och stannat och sprungit upp för en kulle suttit vid en sjö tittat på solen och allt är precis som det alltid kommer att vara.

onsdag

har registrerat mig som blodgivare och känner mig som en bra medmänniska.

Solen skiner och det är vår men det gör nödvändigtvis inte världen enklare, min närvaro stavas biologi.  Fast jag tycker om biologi, om det bara inte vore för provet och labrapporten som ska göras innan veckans slut. Aja. Att det är vår gör det väl kanske lite enklare då.

Pusshej.

RSS 2.0