måndag, jag menar onsdag.

 
kanske hjälper det att ha riven ingefära och timjan i teet. Idag blev jag nekad blodgivning pga förkylning. Hoppas de låter mig ge blod nästa vecka.
 
förra veckan skrev jag mitt absolut sämsta matteprov och kanske var det på sätt och vis bra att brandlarmet gick mitt i. För att ha en bortförklaring.
 
kanske ska jag packa ihop sovaöverkiten och lägga upp det på vinden igen. Och sluta stalka upp människor. Det kan väcka obehag osv för den utsatta personen som i och för sig ändå är omedveten och av den anledningen inte kan lida av det. (slutsats: fortsätt stalka)  
mvh. världens bästa stalker
 
ps. väntar på tillfälle att yoloa, det är ju yolo-veckan. ds.

det här är (delar av) min klass:


niklas vendela och lite av sasha
amanda
erica vendela ellen
erica
daniel
nils och vendela
ted och nils
 
familjeforum  byttes mot 747 vi vann på walk over och ingenting särskilt hände.

hej!

 
tillvaron står still och det händer inte mycket mer en det vardagliga alldagliga.
bortsätt från
: i onsdags förra veckan var annika amanda vendela och jag på baba sonic och dansade osv och det ägde verkligen!! Sådant måste man göra mitt i veckan ibland, fastän man har skola dagen därpå och får alltför lite sömn men vad gör det? carpe diem.
: i fredags fick clara ellen amanda vendela och jag besked om att vi ska få åka till berlin och krakow tillsammans i vår och jag kan inte riktigt beskriva den glädjen!
 
 
 

!!!!

VI SKA ÅKA TILL KRAKOW ÄR LITE I CHOCK MEN SÅ GLAD!

säg det säg det säg det


vendela


i lördags:

 
Amanda fyllde ju 18 år för några veckor sedan, och det är ju något som måste firas ordentligt. Hon bjöd helt enkelt in till fest och ovan ser ni värdinnan själv, snyggsötgladbäst.
drinkblandarens rygg och åter en snygg amanda.
och en snygg vendela
paketöppning
och tårta!
och popcornen och drinkarna och tårtan och snittarna tog slut och någon gång tystnade musiken och husets soffor och sängar belamrades av trötta människor. (för hem från världsmetropolen kommer man inte så lätt mitt i natten)
 
och den lördagen var bästbästbäst

tisdag:

hela klassen bröt ut i skratt, för det hade ju inte hänt nåt speciellt. Inte alls.

fight club!

min klass är nog, trots allt, BÄST

RSS 2.0