Utkast: Okt. 29, 2011

promenerar med en annan granne samt chockeras/sörjer/förundras över hur en hel by bara kan sköljas bort/rinna iväg. Gatorna jag gick på i sommras är täckta av ett meterhögt lager sand/grus/lera och det känns så himla fel/otroligt/sjukt/nära. (klump i magen)

bodde liksom i den lilla gränden här på bilden...


stockholmEfter att ha varit på fotografiska och sett tre riktigt bra utställningar promenerade jag och Vendela hela vägen till tåget. Vi bor i en fin stad.

Jag har varit ute och gått med min favoritgranne och favorithund och nu ska jag värma mina fötter och se på mitt i naturen.

pusshej.

stockholm.

[kraftmomentet=kraften*momentarmen]

M = F*l

med korrekt matematiskt förenkling blir det FML. Dessutom har jag något som sitter och kliar i min hals.


fortsätt.woopwoop. I fredags såg jag Robert Aschberg, Robyn och Johan Glans och igår såg jag André Popps. Maxat!

orkar ej mer grammatik och engelska ord.ska gå ut lufta hjärnan leta stjärnfall.

tystnad tunnel avfart

Blir så less på matteprov men ska inte tänka mer på det för jag har inte tid att tänka på det för jag måste lära mig hundrasjuttioelva glosor + grammatik tills på fredag samt förbereda mig inför svenskadiskussionen på torsdag och samtidigt försöka leva och jag lever.

I helgen var jag i Småland och det var fint men jag önskar att jag kunde vara kvar i bubblan lite längre.nu: drunkna i glosor i en halvtimme innan fotbollen börjar på tv.


huvudvärk

hittade en möglig kopp på mitt skrivbord, livet leker.

äta upp gårdagens biogodis räkna matematikfrån en matte Abok samt från onsdagens fysiklabb. Läser matte C och räknar med logaritmer.


RSS 2.0