"ska ni observera något?"


16.10

Idag när jag var ute och sprang såg jag en död älg i skogen. Smått obehagligt att stöta på stora skelett och håriga klövar.arton

De sjöng Ja må hon leva i kanon och jag bjöd dem på tårtrester och kaffe. Tycker om dem så himla mycket!Sedan fick jag inte ens visa leg vilket gjorde mig lite besviken, men en hel skiva med Lasse spelades för mig och vägde upp det hela. Sammanfattningsvis, utan varken flertalet bilder eller ord, en väldigt väldigt bra artonårsdag!! Puss och kram och sådär.


fredaglördaghar varit på Sveriges kortfilmfestival och imorgon är min sista dag som sjuttonåring.

3,14159265


Jag kollade igenom massa bilder från förra våren, fick flashbacks och funderade på att göra någon slags förra-våren-resumé. Drog även slutsatsen att jag borde börja använda min kamera lite mer igen. Gjorde en kort visit i Göteborg i helgen, mycket trevligt! Nu tar jag in så mycket solljus jag kan och om mindre än en vecka fyller jag arton. Det kommer troligtvis inte vara slask på min födelsedag! På en håltimme igår köptes glass som förtärdes på en bänk i solen. (Dock var det inte så varmt och skönt som det verkade, det blåste så vi gick in…) I skolan är det hälsovecka och idag har jag tagit reda på mitt blodvärde, fått massage och druckit te i livskunskapsrummet. Så bra! Dessutom finns det frukost varje dag, idag fanns det mannagrynsgröt <3


på sportlovet:

Skidåkning, underbara konfirmander och allmänt välmående. Basta och bada tunna under stjärnklar himmel, vakna till fin morgonsång, klättra i grottor och skrika ett äkta vårskrik vid Ronjas vattenfall.


11/123

ohrey.

Att koppla bort allt vardagligt ett slag är så otroligt skönt. Igår kom vi hem från Åre, och under tiden vi varit borta har snön smält bort och korsningen i centrum har ersatts av en rondell. Två ganska stora händelser, faktiskt. Det är vår nu, fåglarna kvittrar och jag har suttit ute på altanen och läst, sprungit på grusig men torr asfalt och levt vidare i veckans bubbla. Wiie.

RSS 2.0