Peregrinas på vift del två:

Det här var dagen efter misären i Pamplona ( som ni kan läsa om här ). Efter att ha gått 40 km dagen innan kände vi att det räckte gott och väl men 24 denna dag. Här sitter vi och äter digestivekex, en favorit bland nödprovianter, några kilometer innan etappmålet Puente la Reina.
 
 
 
 
Efter att ha kommit fram till Puente la Reina, simmat omkring i alberguets pool (!!!!!!!!), duschat tvättat sovit (=vardagliga eftermiddagsrutiner), träffat M för första gången samt varit nere på stan en sväng och druckit öl på den livliga gatan och köpt mat, så satte vi oss på alberguets stora gräsmatta och åt. Kikärtor var en favorit, denna i kväll direkt ur burken... lyx javisst. Underhållna blev vi också då ett gäng stela perres yogade tillsammans i gräset intill oss.
 
 
 
 
Babes in Estella!
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagen efter hamnade vi i Estella, där det va någon slags stadsfestival. Alla var klädda i rött och vitt och det var fullt med folk på gatorna, såväl små barn som gamla tanter och gubbar. På en bar på en av de stora gatorna beställde vi in en kanna sangria och satte oss för att se på alla människor. Vi smög in i vår sovsal när alberguet egentligen redan stängt men det störde inte så mycket för det lät så mycket utifrån gatan ändå. När vi tidigt nästa morgon började vandra igen var det fortfarande fiesta i stan, människor dansade och klirrade med ölflaskor.
 
 
 
... en morgon några dagar senare, när vi lämnat Estella bakom oss, såg det ut lite så här. Vi var påväg till Azofra, och kvällen innan hade vi druckit San Miguel ur litersflaskor och suttit och pratat om norrsken och Berlusconi med några italienare i vandrarhemmets kök, där lamporna var släckta eftersom det egentligen var sovdags. Kindpussas lärde vi oss också.
 
KATTEEEN
 
en annan katt!
 
 
 
avslutar detta inlägg som jag började det, med en digipaus!! + utsikten när man satt lutad mot fontänen i en by som jag inte minns namnet på.
 

Kommentarer
Postat av: annika

så himla fina och snygga och bruna och fräscha alltså, WOW!!!

2013-09-28 @ 15:35:57
URL: http://rymdfarkost.blogg.se
Postat av: amanda

love us <3

2013-09-29 @ 10:43:16
URL: http://ingentystnad.blogg.se

skicka en kommentar

namn
kom ihåg mig?

e-postadress

URL/Bloggadress

kommentar

Trackback
RSS 2.0