midsommarafton

jag tror att jag hörde på radion att det var en av de kallaste midsommaraftnar, men det värmer så mycket att få fira med de bästa av människor. Ursäkta klyschan, men jo det värmer på riktigt och jag är så glad över att ha så fina vänner. Så här såg det ut när Annika bjöd in oss till att fira midsommar med Madelene.
 
Rebecca var där.
 
 
Annika och Sofia
 
Värdinnan, bästa Madelene, stod för lokal och hade fixat fint såklart. Brun var hon också, för hon kom hem från Spanien kvällen innan.
 
Vi drack sangria och åt sill, potatis, fetaostgratinerade rödbetot, paj och ost.
 
Annika igen, wow.
 
och Sofia, midsommardröm!
 
 
Amanda dök också upp. Hon hade cyklat hela vägen från Brottby!
 
det knöts massa kransar såklart, som sig bör när det är midsommar. Rebecca som smet iväg några timmar för att jobba mitt under kalaset kom tillbaka med två fina buketter med altarblommor, som vi fyllde ut våra kransar med.
 
 
det såg ut som att Vendela och Amanda skulle gifta sig. Fina.
 
Så småningom tände vi grillen och det blev middag. Christoffer hade gjort egen sushi med jättestark wasabi, det var roligt. Bror och Linnea dök också upp och när värmelamporna och filtarna inte längre räckte till förflyttade vi oss in till soffan.
 
 
 
Oscar och Madelene gjorde varma kaffedrinkar och vi åt efterrätt. Framåt småtimmarna, när det börjat ljusna igen, fick vi som var kvar för oss att spela kubb. Jag, Madelene, Fredrik, Cornelia, Amanda och Christoffer delade in oss i två lag och jag tror att vi vann var sin gång.
 
en av de sista bilderna jag har från midsommarafton är denna selfie på Amanda, och jag låter den avsluta detta inlägg.
 

Kommentarer
Postat av: annika

<3

2014-07-27 @ 22:10:10

skicka en kommentar

namn
kom ihåg mig?

e-postadress

URL/Bloggadress

kommentar

Trackback
RSS 2.0